VERKOCHT Restaurant- Cafetaria en woning in forenzendorp nabij de stad Groningen

HMG 2080

VERKOCHT de Goodwill/Inventaris van een horecapand met vele mogelijkheden in forenzendorp aan doorgaande weg ca. 10km ten noordoosten van de stad Groningen.

Dit goed renderende bedrijf met bovengelegen woning is gelegen in het "Hoogeland", één van de oudste cultuurlandschappen van Nederland met een ongekend hoge concentratie middeleeuwse kerken, schitterende borgen en fraai gerestaureerde molens, een gebied met een stijgende aantrekkingskracht op toeristen. Huidige eigenaar wenst, na een exploitatie van meer dan tien jaar, dit mooie bedrijf te verkopen.

Het laagdrempelige bedrijf, met restaurant, bar en cafetaria kenmerkt zich door een huiselijke, gemoedelijke sfeer waar door de huidige eigenaar met grote regelmaat allerlei activiteiten georganiseerd worden, waarbij te denken valt aan exposities van plaatselijke kunstenaars, speciale aanbiedingen en tijdens de feestdagen sfeervolle diners.

Met ruim 45 zitplaatsen in het restaurant, 20 barplaatsen en een afgescheiden cafetaria is hier voldoende ruimte voor ontvangst van plaatselijke gasten en passanten, ook door gasten van het tegenoverliggende hotel wordt gebruik gemaakt van de facaliteiten.

Het ruime terras, zonder precariorechten, rondom het restaurant en de cafetaria biedt plaats aan ca. 50 gasten. In 2015 heeft de dorpsentree een herinrichting gehad die door het aanbrengen van nieuwe bestrating en toevoeging van groen het verblijfsgenot zal verhogen.

Indeling:

  • Entree met tochtportaal
  • Sfeervolle bar met 20 zitplaatsen
  • Gescheiden toiletgroep
  • Restaurant met 45 zitplaaten
  • Professioneel ingerichte keuken
  • Zelfstandig functionerende cafetaria met professionele apparatuur en magazijn

Bovengelegen woning met toilet, woonkamer met open keuken en open haard, twee slaapkamers en badkamer met ligbad.

Vrij van brouwerijverplichting

Er is een speelautomatenverplichting

Huurprijs euro 2.150,- excl. BTW per maand

Bovengelegen woning is eventueel te verhuren voor ca. euro 600,- per maand

Vraagprijs Goodwill/Inventaris was euro 135.000,- nu euro 90.000,-

Locatie

Foto's

Meer informatie?

Bezichtiging alleen na overleg met HMG.

Voor meer informatie neem contact op met HMG.
050-3139806
06-54963723
info@hmggroningen.nl

< terug