Horeca Makelaar Groningen - Bedrijfsprofiel

HMG is een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in bemiddeling bij koop/verkoop en huur/verhuur van horecabedrijven. Wij werken vanuit een flexibele en laagdrempelige organisatie waar de persoonlijke benadering voorop staat en ook 24 uur per dag bereikbaar zijn.

 

HMG bied een gedegen kennis van de markt en een goede deskundige begeleiding.

Door onze goede contacten bij banken, brouwerijen, KHN en speelautomatenexploitanten is HMG in staat om de verschillende partijen in contact met elkaar te brengen en een eventuele koop of verkoop op de juiste manier te begeleiden.

HMG verzorgt tevens taxaties van goodwill, inventaris en onroerend goed.

Mocht U plannen hebben voor de koop of verkoop van een bedrijf kunt U contact opnemen met HMG en er zeker van zijn dat Uw opdracht met discretie behandeld wordt.

 

Betreffende advertenties zij met zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper ter hand gestelde informatie. Derhalve kan HMG geen garanties verstrekken voor de juistheid van de informatie. HMG aanvaard dan ook geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van van deze gegevens. Voorts wijst HMG er op dat de koper ten allen tijde zelf onderzoek dient te doen naar de vraag of de koper voldoet aan de eisen en voorwaarden die- met name ook van overheidswege- gesteld worden aan het exploiteren van een bedrijf zoals aangeboden.